Aktiviteter


Vores dage følger børnenes behov. Der kan være nogle som fx har brug for at sove en lille formiddagslur. Jeg mærker også stemningen fra dag til dag, har børnene behovet eller ikke? 

Ting tar' tid :) 


Vores hverdag og de aktiviteter vi laver, er bygget på de pædagogiske lærerplaner så børnene tilbydes lærerige aktiviteter, og har derigennem mulighed for at udvikle sig socialt, sprogligt og personligt. 


Vi følger årets gang, og har fokus på de forskellige årstider samt højtider.

Vi klæder os ud og slår katten af tønden til fastelavn, får besøg af påskeharen, spiser varme hveder til Store bededag og julehygger i december måned.

Vi leger børneyoga om formiddagen, og forskelligt fra dag til dag vil børnenes grovmotorik blive udfordret. Vi har en ribbe og legeskum hvor vi udfolder os.

Vi fejrer børnenes fødselsdage, og vi laver gaver til jer på forskellige mærkedage. 

Vi bruger også en masse tid på at lave puzzlespil, tegne og male. Alt hvad der sker omkring børnene i hverdagen, er læring, derfor deltager børnene også aktivt i fx borddækning og oprydning. 

Jeg tager billeder af børnene, og lægger stor vægt på at sende nogle knips til jer forældre indimellem, så i kan følge med i jeres børns hverdag. 

Uderummet

Vi bruger uderummet til fysisk udfoldelse, kreativ leg og stimulering af børnenes sanser.

Vi tager på tur i det fri, både som korte hyggelige gåture, og som længere ture ud i naturen, hvor vi har madpakker med fx. på biblioteket, Langelinje, Bygholm park eller hvad vi ellers finder på. Møder vi insekter på vores vej, hilser vi på dem :)

Se billeder af hvad vi laver her