Billedgalleri

Den søde juletid🎄❤️

Vi tæller ned med vores helt eget hjemmelavede kalenderlys🌟 
Og så har nissen pludselig bygget et hus midt i det hele🤶 


Vi følger også med i popsi og krelles julekalenderVi tager på ture og snakker om den blå himmel, det grønne græs og skinnerne som togene kører på. 
Vi har indimellem besøg udefra, min dejlige søster Charlotte har pasningsordningen Piletræet i Lund og kommer og leger🌟 


Koncentration, fingersnilde, tålmodighed og vupti, en regnsky🌧

Vi har været på tur og mærket regnen, kigget på skyer, tegnet regnvejr og sluttede af med den en blød regnsky. Efterår, former, farver og masser af hygge 


Vi har budt den skønneste nye dreng velkommen, hurra!💚

Vi har holdt 2 års fødselsdag for den sødeste Laura, hurra!🇩🇰 Vi spiser og suger dejlig mad🥳
Og så har vi lige for tiden godt gang i former og farver🟡🟩🔷 Små hemmeligheder er snart en del af hverdagen🎄I denne hyggelige tid har vi fået lavet fine bladuroer og flagermus Det er blevet tid til at samle kastanjer, grankogler og blade. Laura kan godt li at have cykelhjelm på, også i barnevognen :-)
Vi lærer om kroppen lige for tiden. Vi har tegnet et menneske på vores store tavle, lægger krops puzzlespil, dufter med næsen, og har flere spændende ting i støbeskeen :-) Tusindtusind tak forældre, sikke jeg blir forkælet :-)Vi arbejder på at sætte ord på vores tegninger 


Hils på bedstefar gris :-) han har taget sin familie med og er nu en del af pasningsordningen. Hurra! 


Klodserne op i kassen 1, 2, 3, 4 - klodserne op i kassen 1, 2, 3, 4 .. vi synger oprydningssang efter vi har fordybet os i leg med duplo klodserne.
Sangen er egentlig meget simpel, men har en kæmpe positiv effekt på oprydningen. Jeg lærte dette trick af Dorthe, som er en dejlig musik lærer der stod for et musik forløb i musikskolen for nogle år tilbage med min datter. 
Den deligste lille “W” her på 1,5 år er helt med på legen Vi har brugt en masse tid på at være social og lave sjove lege. Vi har haft ballondans, været på tur ind til byen, på cykeltur, arbejdet lidt med blomster og er begyndt at udstille i skabet. Vi har også spist dejlig hjemmelavet koldskål som én af børnene har haft med hjemmefra. Vi hygger os godt og grundigt :-) 


Når det er svært at sove for varmen, er det rart at hygge inde :-)

Vi har fået udstillingsskab - så nu har alle deres helt egen udstillingshylde :-) 

Hurra! Vi har fået en fin ny uro hjem :-) Vi kan godt li’ at puste til uroerne, det spreder så meget glæde og så er det fantastisk at se, hvad man kan med sin vejrtrækning! 


Vi nyder tiden sammen :-)
Vi leger sammen og ved siden af hinanden Mens børnene har været hjemme og holde ferie, har vi puslet med sanse poser og gynge. Vi skal bare sanse helt vildt når alle er tilbage :-) 


Det summer af sommer, og vi har arbejdet med bier og plantet solsikker, som børnene har fået  med hjem
Roser og chokolade har jeg fået af den sødeste lille charmør og hans dejlige forældre Masser af leg inde og ude :-)På tur til børnebondegården


Af hjertet tak
Spørg lige om jeg var ved at vælte bagover! Det er simpelthen så fedt, at være en del af en glad og positiv udvikling hos den enkelte familie. Tak for tilliden og fantastisk godt samarbejde kære forældre :-)Vores Sankt Hans hekse 

Sommerfugle projekt 🦋 
Vores sommerfugle projekt har været meget spændende. Vi fik larverne da de var ganske små, og lå meget stille. Der kom mere bevægelse, og de spiste godt. Pludselig kunne vi næsten se dem vokse time for time. Vi fulgte med da de udviklede pupper, og pludselig en dag kravlede de rundt med vinger på og var virkelig smukke sommerfugle.

Inden vi satte dem fri, fodrede vi dem med sukkervand og frugt. Et lærerigt og spændende sommerprojekt for alle :-)

Det kribler og det krabler
Vi leger og hygger os inde og ude

Vi har nydt påsken og det dejlige solskinsvejr - hils iøvrigt på vores tre nye venner, de kom med påskeharen