BilledgalleriVi er godt igang med det nye år med både kreativitet og hygge. Vi har fejret endnu en 2 års fødselsdag🎉Min skønne faster Else har været forbi, og børnene er super glade for hende. Vi har arbejdet med snemænd, snevejr, vandpytter, kulde/ varme, fugle og fuglehuse. Og der er blevet arbejdet en hel del med finmotorikken hvor vi har godt styr på saksen. Vi har trillet, rullet, danset, kravlet, fløjet med vinger, trampet, cyklet, hoppet og plasket ☔️💦

Og så har vi fået et fantastisk nyt indslag fra min dejlige mor som arbejder i en vuggestue. AVRA FOR LAURA. Hurra! De laver bare god musik, og vi gir den især gas til TROLDENE. 
Vi har også haft besøg udefra af nye børn og deres forældre, og det har været så hyggeligt.   
December 2021 hygge og afslutning

Idag er alle børn taget på juleferie🎄Med inspiration fra min søster Charlotte, som har pasningsordningen piletræet i Lund, har børnene nu fået deres helt egen ferie kuffert. Det var faktisk lidt vemodigt da de blev hentet idag, og havde kufferten i hånden da de gik ud af døren, og sagde hejhej. MEN snart går et nyt år igang og det glæder vi os til✨✨Jeg er blevet så vældig begavet idag, og det glæder mig at forældrene her bare er så supertilfreds og glade. Jeg er dybt taknemmelig ❤️Den søde juletid🎄❤️

Vi tæller ned med vores helt eget hjemmelavede kalenderlys🌟 
Og så har nissen pludselig bygget et hus midt i det hele🤶 


Vi følger også med i popsi og krelles julekalenderVi tager på ture og snakker om den blå himmel, det grønne græs og skinnerne som togene kører på. 
Vi har indimellem besøg udefra, min dejlige søster Charlotte har pasningsordningen Piletræet i Lund og kommer og leger🌟 


Koncentration, fingersnilde, tålmodighed og vupti, en regnsky🌧

Vi har været på tur og mærket regnen, kigget på skyer, tegnet regnvejr og sluttede af med den en blød regnsky. Efterår, former, farver og masser af hygge 


Vi har budt den skønneste nye dreng velkommen, hurra!💚

Vi har holdt 2 års fødselsdag for den sødeste Laura, hurra!🇩🇰 Vi spiser og suger dejlig mad🥳
Og så har vi lige for tiden godt gang i former og farver🟡🟩🔷 Små hemmeligheder er snart en del af hverdagen🎄I denne hyggelige tid har vi fået lavet fine bladuroer og flagermus Det er blevet tid til at samle kastanjer, grankogler og blade. Laura kan godt li at have cykelhjelm på, også i barnevognen :-)
Vi lærer om kroppen lige for tiden. Vi har tegnet et menneske på vores store tavle, lægger krops puzzlespil, dufter med næsen, og har flere spændende ting i støbeskeen :-) Tusindtusind tak forældre, sikke jeg blir forkælet :-)Vi arbejder på at sætte ord på vores tegninger 


Hils på bedstefar gris :-) han har taget sin familie med og er nu en del af pasningsordningen. Hurra! 


Klodserne op i kassen 1, 2, 3, 4 - klodserne op i kassen 1, 2, 3, 4 .. vi synger oprydningssang efter vi har fordybet os i leg med duplo klodserne.
Sangen er egentlig meget simpel, men har en kæmpe positiv effekt på oprydningen. Jeg lærte dette trick af Dorthe, som er en dejlig musik lærer der stod for et musik forløb i musikskolen for nogle år tilbage med min datter. 
Den deligste lille “W” her på 1,5 år er helt med på legen Vi har brugt en masse tid på at være social og lave sjove lege. Vi har haft ballondans, været på tur ind til byen, på cykeltur, arbejdet lidt med blomster og er begyndt at udstille i skabet. Vi har også spist dejlig hjemmelavet koldskål som én af børnene har haft med hjemmefra. Vi hygger os godt og grundigt :-) 


Hurra! Vi har fået en fin ny uro hjem :-) Vi kan godt li’ at puste til uroerne, det spreder så meget glæde og så er det fantastisk at se, hvad man kan med sin vejrtrækning! 


Vi nyder tiden sammen :-)
Vi leger sammen og ved siden af hinanden 


Det summer af sommer, og vi har arbejdet med bier og plantet solsikker, som børnene har fået  med hjem
Roser og chokolade har jeg fået af den sødeste lille charmør og hans dejlige forældre På tur til børnebondegården


Af hjertet tak
Spørg lige om jeg var ved at vælte bagover! Det er simpelthen så fedt, at være en del af en glad og positiv udvikling hos den enkelte familie. Tak for tilliden og fantastisk godt samarbejde kære forældre :-)Vores Sankt Hans hekse 

Sommerfugle projekt 🦋 
Vores sommerfugle projekt har været meget spændende. Vi fik larverne da de var ganske små, og lå meget stille. Der kom mere bevægelse, og de spiste godt. Pludselig kunne vi næsten se dem vokse time for time. Vi fulgte med da de udviklede pupper, og pludselig en dag kravlede de rundt med vinger på og var virkelig smukke sommerfugle.

Inden vi satte dem fri, fodrede vi dem med sukkervand og frugt. Et lærerigt og spændende sommerprojekt for alle :-)

Det kribler og det krabler

Vi har nydt påsken og det dejlige solskinsvejr - hils iøvrigt på vores tre nye venner, de kom med påskeharen