Hej og velkommen

Tak for jeres interesse i min pasningsordning

Jeg hedder Katrine, og er fra årgangen 1983. Jeg bor i et hus i det vestlige Horsens sammen med mine 3 dejlige børn, Marcus fra 2004, Frida fra 2013 og Aksel fra 2016. Jeg er en ildsjæl, jeg brænder for det jeg laver, og laver det jeg brænder for - at arbejde med mennesker. Derfor har jeg bevæget mig indenfor det pædagogiske område, hvor jeg gennem tiden har arbejdet i børnehave, vuggestue, i folkeskolen samt på plejehjem og sygehus. Jeg er yogalærer og certificeret børneyogalærer, og det er en del af hverdagen for børnene. Læs mere om det her

Jeg elsker at arbejde med de helt små størrelser, for det giver så fantastisk meget, at få lov til at hjælpe de små fødder igang. At hjælpe til et trygt startskud til et kommende selvstændigt liv, er motivation i sig selv for mig. Jeg lægger stor vægt på, at børnene får en genkendelig hverdag med omsorg, øjenkontakt og glade smil, masser af nærvær og krammere :)   

*Huset har genveksanlæg som sikrer et sundt indeklima. 

*Jeg er godkendt af Horsens kommune til at have en privat pasningsordning.